Myytäviä hevosia

Olemme keskittyneet hevosen etsintään profiloidusti ostajan tarpeiden mukaan.
Silloin tällöin esittelemme pyynnöstä myös ystäviemme ja asiakkaidemme myytävänä olevia hevosia.
Joten täältä löydät ”myynti-ilmoituksia” vain hyvin pienestä murto-osasta tiedossamme olevista
hevosista.

Ruuna, 6v

Ruuna 6v.

Myynnissä 6-vuotias lusitano ruuna Suomessa. Kaunis punaruunikko, säkä n.160cm. Kiva ja rohkea hevonen joka lajiin. Kilpaillut esteissä 90 cm –tasolla 5-vuotiskaudella, startattu myös kenttäkilpailuissa. Hyppää lusitanoksi erinomaisen hyvin. Sileällä hevonen osaa avot, sulut ja vaihdot, hevosella on erittäin hyvä laukka ja kokoamiskyky. Sopisi myös erittäin hyvin working equatationiin. Hevosen kanssa on käyty valmennuksissa säännöllisesti ja se myydään täydessä kilpailukunnossa. Tästä terve ja lahjakas hevonen laadukkaaseen harrastamiseen ja myös kilpailukäyttöön.

MYYTY


Rome

Tamma 10v.

Ystävällä myynnissä Suomessa 2005 syntynyt KTK-tamma (71,5 p.).

Kaunis tummaruunikko, säkä 158 cm. Varsonut 2014 ja hoitanut varsan hyvin. Koulutustaso avot, sulut, laukkapiruetit, piaffi ja vaihdot. Sarjavaihdot ja passage aloitettu. Hyppää myös rohkeasti, maastovarma. Harrastettu 2-vuotta aktiivisesti working equitationia. Tästä helppo ja terve hevonen laadukkaaseen harrastamiseen, kisoihin tai siitokseen.

MYYTY


Myyty ori

Ori 10v.

Erittäin hyvin koulutettu, sympaattinen 10 ori. Osaa lähes kaiken mitä hevonen voi oppia. Kuuliainen ja kiltti ratsastaa. Herkkä mutta ei "liian herkkä". Temppuvalikoimaan kuuluvat piaff, passage, espanjalainen käynti/ravi(hiukan) ja vaihdot joka toisella. Unelma treenikumppani harrastelijalle. Hintalaatusuhde kohdillaan ,koska myydään omistajansa elämäntilanteen vuoksi.

MYYTY


Tamma portugalissa

Tamma 3v.

Ystävällä Portugalissa myynnissä 3v. tamma. Erittäin kiinnostava suku ja kasvaa isoksi. Pehmeä ja iso liike kaikissa askellajeissa. Helppo liikkua, ihmeellisen hyvä tasapaino, vaikka ratsukoulutus ihan alussa vasta (n. 4kk), herkkä, kiltti ja käsittämättömän järkevä hevonen. Kokeilin kaikissa askellajeissa ja ihastuin. Hintalaatusuhde tässä ihan huipussaan, jos etsii kivaa ja kapasiteetikasta kouluratsua itselleen.

MYYTY


Ori hollannissa

Ori

Myynnissä ystävällä Hollannissa 13 PRE ori. Kiltti ja erittäin hyvin koulutettu, pehmeillä klassisilla avuilla. Tästä kaunis ja ystävällinen oppimestari tallillesi!

MYYTY


Uusi heppa

uusi heppa

Lusitano.fi

Yhteystiedot:

Elina Parpala
+358 44 586 8683
lusitano.fi(at)gmail.com

Y-tunnus: 2529152-9
Kotipaikka Kirkkonummi

Sivuston suunnittelu ja toteutus