Ratsastuslomat

Quinta dos Pinheiros /Pedro Neves

Q. dos Pinheiros /Pedro Neves

Working equitation ja vaellukset

Täydellinen paikka, jos haluat opetella kouluratsastusta ja WE :tä (Working Equitation)samassa paikassa hyvin toimivilla hevosilla, Working Equitationin maailmanhuppuihin kuuluvan ratsastajan ja opettajan ohjauksessa. Mahdollisuus tutustua lajin alkeisiin ja harjoitella kaikkia WE- esteitä. Kaunis ja sympaattinen hevostila, lämminhenkinen perheyritys, viihtyisät majoitustilat. Opetus hyvällä ja selkeällä englanninkielellä. Lisäksi mahdollisuus myös maastoihin tai jopa useamman päivän vaelluksiin saman loman yhteydessä.

Lue lisää täältä

Morgado Lusitano

Morgado Lusitano

Kouluratsastus, klassinen kouluratsastus


Suosikkimme jo yli 10 vuoden ajan! Morgado Lusitanon hevostila tarjoaa mahdollisuuden oppia tuntemaan, mitä klassinen kouluratsastus parhaimmillaan voi olla! Morgadon pitkälle koulutetut opetushevoset ovat lusitanoja ja hyviä opetusmestareita vaativiin kouluratsastusliikkeisiin. Tarjolla huippuratsastajien opetusta 1-2 hengen yksityistunneilla ja samalla mahdollisuus rentoutua täysihoidossa kauniissa kartanomiljöössä vuoren rinteellä.

Lue lisää täältä

Henrique Abecasis

Henrique Abecasis

Kouluratsastusvaellukset ja maastot


Henrique Abacasis:in lusitanohevossiittola tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratsastusmatkailupalveluja sekä mahdollisuuden tutustua Portugalin kulttuuriin, ruokaan ja unohtumattomiin maisemiin kauniiden lusitano-hevosten selästä käsin. Tarjolla on myös kouluratsastustunteja sekä mahdollisuus tutustua laadukkasiin nykyaikaisiin lusitano-hevosiin. Majoituspalvelut toimivat yhteistyössä lähialueen pienten majatalojen/maatilamajoitus-yrittäjien kanssa.

Lue lisää täältä

Q. do Brejo

Quinta do Brejo

Klassinen ratsastus ja kulttuuri/majoitus


Tämä on klassisen ratsastuksen "Mekka", Mestari Nuno Oliveiran vanha tila jossa hän eli, opetti ja ratsasti. Tunnelmallinen tila Malveirassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Lissabonin keskustasta. Oikea paikka klassista ratsastusta, ratsastuksen teoriaa, kulttuuria ja historiaa rakastavalle. Tai vain matkustajalle joka etsiin tunnelmallista majoitusta, hevosten ympäröimänä, kauniilla paikalla, vuoren rinteellä. Tämä meille uusi kohde vasta tulossa eli tiedot ja hinnat päivitetään pian!

Lue lisää täältä

Haaveiletko ratsastuslomasta Portugalissa?
Haluaisitko ratsastaa osaavilla hevosilla huippuvalmentajien opetuksessa?
Haluatko lisätietoja tai apua kohdevalinnassa? Kohteissamme on jokaisessa omat erityispiirteensä ja ne eroavat myös valmennustyylin ja ohjelmatarjonnan osalta, joten ne sopivat myös melko eri tyylisille ratsastajille. Valikoimassa maastoa, vaelluksia, kouluratsastusta, Working equitationia sekä klassistaratsastusta ja historiaa.

Esitä toiveesi ääneen ja mietitään mikä sopisi parhaiten sinulle.
Voit hoitaa myös varauksen kauttamme ilman lisäkuluja.

Morgado Lusitanoa olemme edustaneet ja markkinoineet Suomessa jo yli kymmenen vuoden ajan ja myös muiden kohteiden kanssa olemme toimineen yhteistyössä eri tavoin jo vuosia. Joten tunnemme kaikki kohteet henkilökohtaisesti hyvin ja vierailemme niissä säännöllisesti pysyäksemme ajantasalla mahdollisista muutoksista ym. Vastaamme kaikkiin matkoja koskeviin kysymyksiin Suomeksi, hoidamme aikatauluvaraukset, erityistoiveet sekä myös ryhmien varaukset. Myös reklamaatiot ja palautteen toimitamme mielellään perille.

Vastaamme kaikkiin lomia koskeviin kysymyksiin mielellämme!
p +358 44 5868683 tai lusitano.fi@gmail.com

Lusitano.fi

Yhteystiedot:

Elina Parpala
+358 44 586 8683
lusitano.fi(at)gmail.com

Y-tunnus: 2529152-9
Kotipaikka Kirkkonummi

Sivuston suunnittelu ja toteutus